Management Information Systems -kurssille assistentti

Kanditason Management Information Systems (MIS) -kurssille on haussa assistentti ISM:n maisteriopiskelijoista! Kurssi alkaa 25.2.

Tehtävänä on ensisijaisesti tarkastaa osa kurssin harjoituksista (arviolta 4/8 harjoituksesta). Harjoitukset tulevat olemaan saman tyyppisiä kuin 2019 (nähtävillä https://mycourses.aalto.fi/course/view.php?id=20058&section=2). Osa tarkastuksista on esim. online-minikurssin sertifikaatin nopeaa tarkistusta, osa on tekstipohjaisten vastausten lukemista. Kurssille ilmoittautunee 90-130 opiskelijaa. Harjoitukset muodostavat 60% kurssin arvosanasta, ja niistä täytyy saada vähintään 30/60 pistettä kurssin läpäisemiseksi – suurin osa tekee kuitenkin kaikki harjoitukset, joten tarkistettavia harjoituksia tulee olemaan yhteensä n. 800-1000 kpl. Opettaja tarkistaa itse noin puolet näistä harjoituksista. Kaikki harjoitukset voidaan tarkastaa verkossa/etänä suoraan MyCoursesista.

Kurssista on samanaikaisesti kehitteillä myös online-versio syksylle, ja assistentti voi halutessaan auttaa myös tässä työssä – mm. monivalinta-quizzien laatiminen ja/tai lisääminen kevään 2019 Panopto-luentovideoihin (https://mycourses.aalto.fi/course/view.php?id=20058&section=1), sekä sähköisen arvioinnin valmistelu (Mycourses quizzit ja/tai sähköiset exam.aalto.fi tentit).

Kyseeseen voi myös tulla kaksi assistenttia, koska työstä maksetaan tuntityönä ja/tai suoritusperusteisesti (per arvioitava harjoitus).

Jos olet kiinnostunut tehtävästä, otathan pikaisesti yhteyttä!

Johanna Bragge / ISM
johanna.bragge@aalto.fi
0405301032